Over

Omdat ik het allerliefst woorden zit te tikken op mijn oude laptopje, terwijl de kat naast me ligt te spinnen en op de achtergrond zacht muziek klinkt, heb ik besloten om hier mijn werk van te maken. Als kind was ik al bezig met het verzinnen van lange verhalen, het schrijven van krantjes en tijdschriftjes en het maken van stripboeken.

Als telg uit een ‘hulpverlenersgezin’ ging ook ik in eerste instantie aan de slag om mensen te helpen. Maar al gauw bleek dat ik vooral plezier beleefde aan het schrijven van de rapportages. Dat ik mijn loopbaan in eerste instantie in de hulpverlening begon, brengt ook een groot voordeel met zich mee. Het schrijven van een top tekst begint namelijk met goede communicatie met je klant; doorvragen en luisteren. Dat zit bij mij dus wel goed!

Creatieve tekstschrijver

Ik ben in de eerste plaats een creatief schrijver en schrijf columns/blogs over alledaagse dingen, gedichten en korte verhalen. Eerder publiceerde ik in tijdschrift Op Ruwe Planken, in online tijdschrift Ei en De Optimist. Als ik niet schrijf maak ik graag grote abstracte schilderijen terwijl ik liedjes zing. Lezen waar ik dan ondertussen over mijmer kan op www.marloesvandersingel.com

Dat ik vooral een creatief schrijver ben resulteert in (commerciële) teksten die vaak net iets anders zijn dan anders. En dat is nou precies waar veel mensen naar op zoek zijn. Handig!

Tekstbureau Geroezemoes

De reden voor de naam Geroezemoes is drieledig; Ten eerste komt de naam voort uit het koosnaampje, ‘Moes’ of ‘Moessie’, dat mijn familie voor mij gebruikt. Ten tweede sluit deze naam aan bij mijn voorkeur voor vergeten of zelden gebruikte woorden zoals kassiewijle en flierefluiter. En ten derde is uit onderzoek gebleken dat afwijkende bedrijfsnamen sneller onthouden worden. Tadaaa, tekstbureau Geroezemoes!

Kan je niet wachten om gebruik te maken van mijn creativiteit neem dan gauw contact met mij op!

Hartelijke groet,

Marloes van der Singel

%d bloggers liken dit: