Hoe werkt het?

Je hebt besloten dat ik misschien wel de juiste tekstschrijver voor je ben. Helemaal top! Wat nu?

Praatje

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld neem ik contact met je op om een gesprek in te plannen. Dat kan via de telefoon, Skype of op locatie. Tijdens dit oriënterende gesprek gaan we zo duidelijk mogelijk maken wat voor tekst jij nodig hebt (hierbij kun je denken aan het doel van de tekst, wie is de doelgroep, is er een deadline, etc).

Wat kost dat?

Of het nou gaat om een boeiend blog, pakkende productomschrijving of een brief aan je oma; ik lever een ijzersterke tekst. Mijn richtlijn is een uurtarief van €50, excl. btw. Maar alles is bespreekbaar en ook een vaste prijs is in sommige gevallen mogelijk.
Het tarief hangt af van het soort opdracht (groot of klein), het onderwerp en de hoeveelheid onderzoek die nodig is (gaat het over de relativiteitstheorie of over snackbar ‘het Frietje’) en wat jouw wensen zijn (wil je ook zoekmachineoptimalisatie/SEO, moet de tekst met spoed geleverd worden, wil je dat het rijmt of dat het woord doedelzak er dertig keer in voor komt, etc). Daar komen we wel uit tijdens het gesprek waarin we samen gaan kijken hoe ik jouw wensen om kan zetten in een puike tekst.

Offerte

Als voor ons allebei duidelijk is wat de bedoeling is, maak ik een mooie offerte op waarin precies staat wat wij hebben afgesproken. Deze stuur ik online naar je toe en zodra je deze hebt bekeken en akkoord bent gegaan met wat daarin staat begin ik voor jou te typen.

Aan de slag

Na het gesprek en de offerte laat ik mijn toetsenbord voor jou ratelen, tot ik tevreden ben, én nog belangrijker, tot jij tevreden bent. Mocht er in de tussentijd iets veranderen of is er voor mij iets onduidelijk dan bespreken we dat. Een goede tekst komt alleen tot stand met een goede communicatie.

Feedback

Als de tekst klaar is stuur ik hem naar je toe en kan je er rustig naar kijken. Vind je iets toch niet zo tof of had je het net iets anders in gedachten? Dan kun je dat gewoon aangeven en dan pas ik het aan.

Klaaaaar

Is iedereen tevreden en blij? Geweldig! Dan ben jij nu de eigenaar van een unieke en fantastische tekst en stuur ik jou een factuur zodat ik ook gewoon mijn boterhammetjes met pindakaas kan blijven smeren.

Klinkt goed, toch? Stuur mij hier even een berichtje en dan ga ik ook snel voor jou aan de slag!

%d bloggers liken dit: