Diensten

Tekstbureau Geroezemoes helpt jou graag met de volgende taal en tekst gerelateerde zaken;

Webteksten laten schrijven;

Of je nou een startende zzp’er bent die nog praktisch geen letter op papier heeft staan, of een ouwe rot in het vak die een bestaande website heeft die nodig opgefrist moet worden, Tekstbureau Geroezemoes zorgt ervoor dat jouw website het mooiste plekje op het wereldwijde web wordt!

(SEO) Copywriting;

Het schrijven van wervende, pakkende teksten voor commerciële doeleinden. Je kunt hierbij denken aan webteksten voor bijvoorbeeld; een landingspagina, blog, productomschrijving. Maar ook aan folders, brochures, arbeidscommunicatie of teksten voor een reclame.

B1 teksten;

Het schrijven of herschrijven van teksten zodat ze voor iedereen begrijpelijk worden en prettig lezen.

Social Media Content;

Het schrijven van content voor jouw Social Media platforms zoals een Facebook post, Instagram update, Tweet, of LinkedIn artikel.

Redigeren;

Het nalopen en verbeteren van een tekst om ervoor te zorgen dat jouw tekst zonder spelfouten en grammaticale missers de wereld in gaat. Ook kan ik advies geven/aanpassen om een tekst beter leesbaar te maken.

Ghostwriting;

Jouw verhaal, met mijn pen geschreven. Je kunt hierbij denken aan een autobiografie, speech, brief, of een persoonlijk blog.

Heb je andere wilde plannen waarbij je mijn schrijfhulp goed kunt gebruiken? Ik sta altijd open voor een creatieve samenwerking! Laat gerust een berichtje voor mij achter en dan neem ik snel contact met je op.

%d bloggers liken dit: