SEO Copywriting

De taal dient gestemd te worden, net als een viool; en net zoals te veel of te weinig vibratie in de stem van de zanger of het trillen van de snaar de toon vals maakt, zo zal ook een teveel of een te weinig aan woorden de boodschap bederven.

~ Oscar Wilde

Deze quote van de Ierse schrijver Oscar Wilde beschrijft volgens mij perfect waar het om gaat bij SEO tekstschrijven. Een tekst geschreven met een zoekmachine in gedachten en stampvol met zoekwoorden is vaak een tekst die niet lekker leest. Het is de kunst om je tekst wel op te bouwen rond een of meerdere zoekwoorden, maar toch te blijven schrijven voor een publiek van vlees en bloed.

Beter gevonden worden door SEO


Iedereen wil graag bovenaan staan in de zoekresultaten van een zoekmachine en de term SEO is dan ook niet meer weg te denken uit de bedrijfswereld. Door mijn achtergrond als creatief schrijver te combineren met mijn kennis van SEO, creëer ik teksten waar zowel de lezers als de zoekmachines blij van worden.

Wil jij je website optimaliseren voor zoekmachines én je potentiële klanten? Neem contact met mij op en ik ga voor je aan de slag om uitstekende content te schrijven!

%d bloggers liken dit: