De voordelen van een tekstschrijver

Nederlanders zijn echte doe-het-zelvers. Dat geldt niet alleen voor de klussen waar je gereedschap voor nodig hebt maar ook voor, bijvoorbeeld, het maken en beheren van een eigen website en het schrijven van teksten. Veel bedrijfseigenaren kiezen ervoor om dit in eigen hand te houden. Nou juich ik onafhankelijkheid altijd toe, maar in dit geval is het verstandiger om het schrijven van teksten uit te besteden aan een tekstschrijver.

Waarom dan? Ik zet de voordelen voor je op een rijtje.

Kwalitatief goede teksten

Het lijkt misschien zo simpel, even een stukje tekst in elkaar flansen. Maar in de praktijk blijkt dit vaak toch vies tegen te vallen. Je moet ergens inspiratie vandaan zien te halen, goed weten wie je doelgroep is en dan moet je dat nog zien te verwerken in een foutloos geschreven tekst. En geloof me, dat gaat zelfs met spellingscontrole nog regelmatig mis!

Wanneer je een professionele tekstschrijver inhuurt weet je zeker dat je tekst zonder grammaticale missers en spelfouten je website opgaat en dat je lezers een plezierige leeservaring zullen hebben.

SEO teksten schrijven

Tegenwoordig is het niet alleen zaak om met je tekst de lezer nieuwsgierig te maken. Je moet er ook voor zorgen dat zoekmachines enthousiast worden van de content op jouw website. Dat is met alleen een snel zoekwoorden onderzoekje niet gepiept. En tenzij je levende, regenboogkleurige eenhoorns verkoopt, ben je ongetwijfeld niet de enige die jouw product aan de man probeert te brengen. Een goede (SEO) tekstschrijver weet hoe zij ervoor kan zorgen dat jouw website eruit springt.

Tijd voor andere dingen

Voordat je een goede tekst op papier hebt ben je zo een paar uur verder. Tijd die jij veel beter aan andere zaken kan besteden, toch? Kan jij je bezig houden met je passie en kun je het schrijfwerk over laten aan een gepassioneerde, creatieve schrijver. Iedereen blij!

Afstand geeft een ander perspectief

Als je iets van een afstandje bekijkt ziet het er vaak ineens heel anders uit. En als je ergens met je neus bovenop zit, zie je sommige dingen zelfs niet eens meer. Omdat jij middenin je bedrijf staat kan het moeilijk zijn om die stap naar achter te zetten. Een tekstschrijver kijkt met een frisse blik naar wat voor jou al vanzelfsprekend is geworden en kijkt daarnaast door de bril van jouw potentiële klanten. Dat levert een goede tekst op!

Waarom kiezen voor Tekstbureau Geroezemoes

Persoonlijke aandacht: Omdat je niet te maken hebt met een groot tekstbureau kun je rekenen op persoonlijke aandacht. De kans is groot dat, wanneer ik voor jou aan het werk ben, ik ook alléén voor jou aan het werk ben. Dat geeft mij het voordeel dat ik me volledig op jouw wensen kan focussen.

Unieke, uitstekende content: Ik kleur graag een beetje buiten de lijntjes en ben vooral een creatief schrijver. Deze inventiviteit, gecombineerd met perfectionisme en passie, levert originele content op.

Goede communicatie: Soms weten we zelf eigenlijk niet goed wat we nou precies willen. Ik ga met jou in gesprek om erachter te komen wat voor tekst het beste past bij de situatie en bij jouw klanten. Of dat nou gaat om een brochure, een nieuwsbrief of een jaarverslag, ik vind de juiste toon wel.

Wil je graag weten of ik voor jou een geweldige tekst kan fabriceren? Neem dan razendsnel contact met mij op.

Of twijfel je nog of we wel bij elkaar passen? Vraag gerust een proeftekst aan.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: